Prezentačná akcia s ETI - 25.5.2017

Prezentačný Deň Sortimentu ETI ELB

Dňa 25. mája 2017 sme otvorili dvere našim zákazníkom a partnerom na prezentačný deň venovaný výrobkom značky ETI ELB. Táto udalosť bola zameraná na najnovšie inovačné produkty a riešenia, ktoré prinášame na trh v oblasti elektrotechniky.

1. Ističe a prúdové chrániče: Našim hosťom sme predstavili špičkové ističe a prúdové chrániče, ktoré sú navrhnuté tak, aby chránili elektrické zariadenia pred preťažením a skratom, a zároveň zabezpečovali bezpečnosť ľudí pred úrazom elektrickým prúdom.

2. Kompaktné výkonové ističe a vypínače: Zdôraznili sme význam týchto kompaktných riešení, ktoré sú ideálne pre aplikácie s obmedzeným priestorom, ale zároveň poskytujú rovnakú úroveň ochrany ako ich väčší protipóly.

3. Vzduchové ističe: Vzduchové ističe, ktoré predstavujú účinné riešenie pre vyššie napätie, boli ďalším produktovým okruhom, ktorý sme prezentovali. Ich schopnosť rýchlo vypnúť v prípade skratu či preťaženia je neoceniteľná.

4. Zvodiče prepätia: Zvýšená ochrana pred prepätím je nevyhnutná, najmä v oblastiach s vysokou pravdepodobnosťou bleskov. Predstavili sme zvodiče, ktoré minimalizujú riziko poškodenia zariadení v dôsledku nepredvídateľných prepätí.

5. Stýkače: Súčasťou prezentácie boli aj moderné stýkače, ktoré ponúkajú vysokú spoľahlivosť a dlhú životnosť pri častom spínaní a rozpínaní elektrických obvodov.

6. Poistkové vložky: Na záver sme sa venovali poistkovým vložkám - základnému komponentu v elektroinštaláciách, ktorý zabezpečuje ochranu pred preťažením a skratom.

Prezentačný deň bol plný interaktívnych demonštrácií a odborných prednášok, ktoré pomohli našim návštevníkom lepšie pochopiť výhody a aplikácie našich produktov. Boli sme nadšení z pozitívnych ohlasov a tešíme sa na ďalšie príležitosti spolupracovať a rozvíjať partnerstvá. Ďakujeme všetkým za účasť!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz