Prezentačný deň výrobného sortimentu OBO BETTERMANN 15.2.2018

Prezentačný Deň sortimentu OBO BETTERMANN

Dňa 15. februára 2018 sme mali tú česť usporiadať prezentačný deň pre výrobky značky OBO BETTERMANN. Bol to skvelý čas plný inovácií a osvety, počas ktorého sme našim cenným zákazníkom predstavili novinky z našej širokej ponuky.

1. Prepäťová ochrana: Naši návštevníci mali možnosť podrobne sa zoznámiť s technológiami, ktoré chránia zariadenia a siete pred nebezpečnými prepätiami. Tieto riešenia sú kľúčové pre dlhodobú ochranu a bezpečnosť všetkých elektrických zariadení.

2. Vonkajšia ochrana pred bleskom: Blesk je fascinujúce, ale zároveň nebezpečné prírodné javisko. Naša technológia poskytuje komplexnú vonkajšiu ochranu, aby zabránila poškodeniu budov a zariadení v prípade úderu blesku.

3. Vyrovnanie potenciálov a uzemnenia: Zabezpečili sme podrobný prehľad o technikách a riešeniach, ktoré zabezpečujú rovnováhu medzi elektrickými potenciálmi a správnym uzemnením. Tieto techniky sú nevyhnutné pre zachovanie bezpečnosti elektrických inštalácií.

4. Spojovacie a úložné systémy: Zákazníci sa mohli pohodlne oboznámiť s inovatívnymi systémami pre spojovanie a skladovanie, ktoré umožňujú efektívnejšiu organizáciu a inštaláciu rôznych zariadení.

5. Upevňovací materiál: Na prezentačnom dni sme tiež prezentovali širokú škálu kvalitného upevňovacieho materiálu, ktorý zabezpečuje pevnosť a spoľahlivosť inštalácií.

Bol to produktívny deň plný poznania a interakcie. Veríme, že všetci účastníci si odniesli cenné informácie a novinky, ktoré im pomôžu v ich budúcich projektoch. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili a tešíme sa na ďalšie podobné stretnutia!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz