Predlžovačka rohová 3x2P+T USB A+C 1,5mm2 1m kábel biela/hliník - 049406

Kód: 049406
30,15 € / ks 25,13 € bez DPH
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
14.5.2024
Možnosti doručenia
PREDLŽOVAČKA ROHOVÁ 3X2P+T USB A+C 1,5MM2 1M KÁBEL BIELA/HLINÍK

Detailné informácie

Podrobný popis

Rohová viacúčelová predlžovačka Legrand s 3 zásuvkami 230 V (3x2P+T), nabíjačkami USB A+C a káblom dĺžky 1 m (3 G 1,5 m2), biela/hliníková povrchová úprava. Prispo^sobeny´ dizajn pre dokonalu´ integra´ciu do rohu kuchyne alebo na pracovisku.
Rohová predlžovačka s pootočenými zásuvkami je špeciálne navrhnutá tak, aby bezchybne zapadla do vášho kuchynského priestoru alebo kancelárie. Váš pracovný priestor je s rohovou predlžovačkou optimalizovaný pre jednoduchý a praktický prístup k elektrickej energii a vždy plne funkčný. Rohovú viacnásobnú predlžovačku možno upevniť horizontálne alebo vertikálne skrutkami alebo pomocou obojstrannej pásky. Priechodka kábla je umiestnená na boku, vďaka čomu je možné viesť kábel doprava alebo doľava podľa toho, ako vám to vyhovuje.
Predlžovačka umožňuje priame nabíjanie mobilných zariadení pomocou USB typu A a typu C s výkonom 15 W. Nabíjačky USB typu A a typu C sú zabudované vpredu, vďaka čo mu možno súčasne využívať všetky zásuvky bez obmedzenia.
Zásuvky predlžovačky sú pootočené o 45° tak, aby sa vedľa seba zmestili aj rozmernejšie adaptéry. Predlžovačka je vybavená odnímateľnou časťou na zadnej strane pre prechod a manažment káblov.

Dodatočné parametre

Kategória: Predlžovací prívod
Hmotnosť: 0.528 kg
Prevedenie: Rohová

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz