Druhý ročník stretnutia elektrotechnikov 2016

Len rok po úspešnom stretnutí v Bilikovej chate v Zámutove sme sa rozhodli pokračovať v tradícii a usporiadať druhý ročník tohto výnimočného eventu. Dňa 14. decembra 2016 sme opäť privítali množstvo elektrotechnikov, partnerov a našich verných zákazníkov, aby sme spoločne oslávili úspechy uplynulého roka a vyhliadli do budúcnosti.

Program stretnutia:

  • Otvorenie a úvodné slovo: S potešením sme privítali starých známych, ale aj nových účastníkov. V úvodnom slove sme zhrnuli úspechy uplynulého roka a predstavili hlavné novinky a ciele pre nasledujúci rok.

  • Odborné prednášky: Rôzni odborníci predstavili aktuálne témy z oblasti elektrotechniky, inovácie a technologické novinky, ktoré budú formovať budúcnosť odvetvia.

  • Tombola: Tradične sme sa rozhodli poďakovať našim zákazníkom a partnerom tombolou plnou atraktívnych cien. Vďaka našim partnerom boli ceny ešte hodnotnejšie a pestré ako v predchádzajúcom roku.

  • Večerný program: Po odbornej časti sme prešli k relaxačnej časti. Live hudba, skvelá atmosféra a príležitosť na neformálne rozhovory v malebnom prostredí Bilikovej chaty doplnili program.

  • Záver: Stretnutie sme zakončili spoločnou večerou, počas ktorej sme vyjadrili vďaku všetkým prítomným a vyjadrili nádej na ďalšie ročníky a spoluprácu v nasledujúcom roku.

Druhý ročník stretnutia v Bilikovej chate bol dokonalou príležitosťou pre zdieľanie skúseností, vytváranie nových obchodných príležitostí a oslavu spolupráce medzi nami a našimi partnermi. S veľkým očakávaním sa tešíme na ďalšie ročníky a ďalší rast našej komunity.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz