Prezentačný deň ELKO EP SLOVAKIA, s.r.o. - 30.3.2017

Dňa 30. marca 2017 sme mali tú česť privítať našich verných zákazníkov a partnerov na prezentačnom dni ELKO EP SLOVAKIA, s.r.o. Bol to deň plný noviniek, inovácií a prekvapení. Predstavujeme vám hlavné témy, ktoré sme pre vás pripravili.

1. Modulárne elektronické prístroje Naša nová kolekcia modulárnych elektronických prístrojov je navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám moderného domova. Ich modulárna konštrukcia umožňuje ľahkú inštaláciu a flexibilitu. Bez ohľadu na to, či plánujete modernizovať svoj dom alebo postaviť nový, naše prístroje sú ideálnym riešením pre každú situáciu.

2. Inteligentná a komfortná inštalácia INELS Inovatívny systém INELS prináša revolúciu v oblasti inteligentných inštalačných riešení. S týmto systémom môžete ľahko integrovať svetlá, rolety, termostaty a mnoho ďalších zariadení do jedného jednoduchého ovládania. Vaša inštalácia bude nielen inteligentná, ale aj komfortná.

3. Domové vypínače a zásuvky Logus90 Sériu Logus90 charakterizuje moderný dizajn a vysoká kvalita. Ponúkame širokú paletu vypínačov a zásuviek, ktoré sa dokonale hodia do každého interiéru. Okrem klasických riešení ponúkame aj inovatívne funkcie, ako sú dotykové vypínače alebo USB zásuvky.

4. Bezdrôtové ovládanie RF Control, RF Touch V dnešnej dobe je bezdrôtová technológia neoddeliteľnou súčasťou každodenného života. Naša nová kolekcia bezdrôtových ovládačov RF Control a RF Touch vám umožní ovládať všetky zariadenia v domácnosti jednoducho a pohodlne z akéhokoľvek miesta v dome.

Záver: Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili nášho prezentačného dňa. Veríme, že ste našli inšpiráciu a nové riešenia pre váš domov. Pokiaľ máte akékoľvek otázky alebo by ste chceli viac informácií o našich produktoch, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz