Tretí ročník stretnutia elektrotechnikov 2017

Tretí ročník stretnutia elektrotechnikov - 1. decembra 2017

Rok 2017 priniesol pre našu komunitu elektrotechnikov významný míľnik. Vzhľadom na neustále rastúci záujem a výrazný nárast účastníkov sme sa rozhodli premiestniť náš tradičný event do väčších priestorov mesta Vranov nad Topľou. Táto zmena lokality nám umožnila pohodlne prijať všetkých záujemcov a zároveň poskytnúť optimálne podmienky pre odborné diskusie, ako aj spoločenské aktivity.

Program stretnutia:

  • Otvorenie a úvodné slovo: Stretnutie sme otvorili s pripomenutím úspechov a výziev uplynulého roka. Predstavili sme očakávania a plány do budúcna, a tiež zdôraznili dôvod pre zmenu lokality, ktorým bol významný nárast účastníkov.

  • Odborné prednášky: Odborníci z rôznych oblastí elektrotechniky prezentovali svoje najnovšie poznatky, diskutovali o trendoch a výzvach a zdieľali svoje skúsenosti.

  • Zábava so skupinou Drišľak: Hudobná skupina Drišľak, známa svojím špecifickým humorom a originálnymi textami piesní, bola hlavným ťahákom večerného programu. Ich energické vystúpenie a schopnosť pripojiť publikum sa stali legendou na slovenskej hudobnej scéne. Ich hitové skladby rozprúdili atmosféru a prítomní si užívali každý moment ich vystúpenia.

  • Záver: Stretnutie sme zakončili spoločnou večerou a podakovanimi za aktívnu účasť všetkých prítomných. Tento ročník bol dôkazom o silnej komunite elektrotechnikov, ktorá neustále rastie a rozvíja sa.

S radosťou očakávame ďalšie ročníky a veríme, že spoločne budeme pokračovať v rozvíjaní našej odbornej komunity.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz